Stomatoloska Ordinacija "Drazin"

Zubari, optičari.. apoteke.. itd.

Stomatoloska Ordinacija "Drazin"

Postby NSin » Fri Sep 11, 2009 2:10 pm

Stomatoloska Ordinacija "Drazin" je ordinacija u koju idem zbog doktora Drazina. Doktor Drazin ima dobar renome. Dobar renome mi ne znaci nista jer sam imao iskustva da idem kod doktora koji imaju dobar renome a nacin na koji se odnose prema pacijentu i kako rade je ispod nivoa. Moja iskustva su da doktor Drazin svojim radom opravdava svoj dobar renome.

Kod skoro svih zubara kod kojih sam isao imao sam zamerku da kada je termin zakazan u jedno vreme, moram da cekam kad dodje moj red jer se ne drze termina. Stekao sam utisak da zubar koji ti kaze da dodjes u jedno vreme i tada dodjes na red nemaju suvise pacijenata. U ordinaciji 'Drazin' takodje imam iskustva da kad dodjem u zakazano vreme moram da cekam jer uvek ima prethodno pacijenata. To mi je ujedno jedina zamerka koju sam nasao u ordinaciji 'Drazin'.

U ordinaciji sam kod doktora radio manje stomatoloske zahvate, primera radi plombe, sto se tice cene tu mislim da su u proseku. Doktor Drazin mi nije naplacivao pregled/konsultacije, imam iskustva da neki zubari to naplacuju.

Strucnosti i stomatoloskom uslugom koju doktor Drazin pruza zadovoljan sam, mislim da je dovoljno brizljiv prema pacijentima i da uzima u obzir sve aspekte pre nego sto krene da radi na zubima. To mi je vazno jer imam iskustva da sam bio kod jednog renomiranog zubara, koji verovatno jeste strucan u meri kojoj to njegov dobar renome govori, ali je jako brzao, od tog brzanja nekako uvek izadje traljavost i previdi u radu.

Izgled ordinacije i higijena (da li ima papirnih maramica na dohvat ruke i slicno) u ordinaciji Drazin mi je to OK.

p.s. Nuz-zamerku koju sam nalazio kod muskih zubara kod kojih sam bio je da su dosta nadmeni ljudi, da imaju jako veliki ego, na to nisam nalazio kod doktora Drazina, on je pozitivna osoba, saslusa sta mu pacijent govori.
NSin

Return to Zdravstvo